Over ons

The supplier of narrow textile products

Jabeco BV importeert en produceert al meer dan 25 jaar alles op het gebied van lint, band, koord en elastiek. Wij zijn dé ideale partner, want door het voeren van een zeer uitgebreid assortiment en een flexibel voorraadbeheer leveren wij aan diverse branches; van kleinvak tot automotive, van zeilmakerij tot orthopedie. Levertijden, voorraadbeheer, nieuwe producten of klant specifieke wensen: ons enthousiaste team blijft met u meedenken!

Ervaring:
Onze jarenlange ervaring met zeer gevarieerde doelgroepen, leveringen aan gerenommeerde bedrijven en het inkopen in een groot aantal landen, maakt ons een belangrijke speler op de markt en een betrouwbare partner. Hierdoor kunnen wij kwaliteit leveren tegen een scherpe prijs. Door een pro actieve houding zijn wij reeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, productietechnieken en toepassingen.

Kwaliteit:
De door u bestelde artikelen moeten een constante kwaliteit hebben. Dat verwachten wij van onze leveranciers en mag u ook van ons verwachten. Elk product dat bij ons binnenkomt, wordt uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en kleur. Kwaliteit, continuïteit én stabiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarin onderscheiden wij ons en daar zijn we trots op!

Leveringen:
Jabeco is in staat snel te leveren vanwege een juist en flexibel voorraadbeheer en door de goede contacten en jarenlange samenwerking met onze leveranciers.